gomb
GUMISZERVIZ, TÉLIGUMI, NYÁRIGUMI
Budapest, XV., Szentmihályi út 68.
Telefon: + 36 1 307-3537 Facebook
Autógumi kereső‘
  • méret szerint
  • autómárka szerint
  • felnikereső
méret:
szélesség:
  /  
profilarány:
átmérő:
márka:     
márka:     típus:     évjárat:     évszak:


Autó típus szerint
Méret szerint


Autógumi kereső méret szerint

Autógumi kereső márka szerintFelnikereső‘Időpontfoglalás GUMI TESZT Gumiabroncsok HÓLÁNCOK - Új!

Vásárlási feltételek

Üdvözöljük a Nonstopgumi.hu vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi szerződési feltételeket alaposan olvassa el:

Az eladó:

T-Gely Kft.
Cím: 1154 Bp Szentmihályi u 68
Adószám: 122889789-2-41
Telefonszám: 06-1-307-35-37
Fax: 06-1-306-50-25

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71914/2014.

Rendelés és szállítás

A Nonstopgumi.hu weboldalon történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot illetve tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlás csak akkor lehetséges, ha a vásárló a regisztrációhoz szükséges összes adatot hiánytalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Nonstopgumi.hu nem vállal felelősséget.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A megrendelt terméket a vevő átveheti személyesen szervizünkben.

Átvételkor az árút a vevő köteles tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezután hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.

A kézbesítés időpontjáról a futárszolgálat vagy a Nonstopgumi.hu értesíti a vevőt, ezután a vevő kötelessége gondoskodni arról, hogy a közösen megállapodott időben a csomagot átvegye. A vevőnek a kiszállítást megelőző legalább 24 órával előre jeleznie kell, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

A szállítási határidő raktáron levő termékeinből Budapesten 48 óra, vidékre 72 óra. Hétvégén nincs szállitás. Amennyiben bármilyen okból a megrendelés teljesítése ennél több időt venne igénybe, a regisztrációkor megadott elérhetőségeken értesítést küldünk a megrendelőnek.

A szállítás díja 1db-4db gumiabroncs esetén bruttó 3200 forint.

A mindenkori akció, csak minimum 4 db gumiabroncs, vagy minimum 40 000 Ft.- os vásárlásra vonatkozik.

Fizetés

A fizetés a kiszállított árú átvételekor, készpénzben történik.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei

(Kivonat a jogszabályból, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet)

A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Gumiabroncs használati utasítás

Forgalmazott márkák: Bridgestone gumiabroncs, Pirelli gumiabroncs, Michelin gumiabroncs, Firestone gumiabroncs, First Stop gumiabroncs, Kléber gumiabroncs, Matador gumiabroncs, Falken gumiabroncs, Continental gumiabroncs, Goodyear gumiabroncs, Dunlop gumiabroncs, Dayton gumiabroncs, Barum gumiabroncs, Fulda gumiabroncs

Keresett kifejezések: Újrahasznosított Profil gumiabroncsok, Újrahasznosított Fighter gumiabroncsok, Nyári gumiabroncsTéli gumiabroncsok, Nyárigumi tesztek, Téligumi tesztek