gomb
GUMISZERVIZ, TÉLIGUMI, NYÁRIGUMI
Budapest, XV., Szentmihályi út 68.
Telefon: + 36 1 307-3537 Facebook
Autógumi kereső‘
  • méret szerint
  • autómárka szerint
  • felnikereső
méret:
szélesség:
  /  
profilarány:
átmérő:
márka:     
márka:     típus:     évjárat:     évszak:


Autó típus szerint
Méret szerint


Autógumi kereső méret szerint

Autógumi kereső márka szerintFelnikereső‘Időpontfoglalás GUMI TESZT Gumiabroncsok HÓLÁNCOK - Új!
100.000 Ft/autó feletti vásárlás esetén ingyen szerelést biztosítunk!

Autóklíma szerviz

Autóklíma: feltöltéstől a teljes felújításig (gumiszervizünkben)

 

Mikor van szükség a hűtőközeg feltöltésére?

Az autóklíma töltését évente vagy 10ezer kilométerenként érdemes elvégezni. A feltöltéskor szükség van az utastér fertőtlenítésére is, hogy elkerüljük a gombák és baktériumok elszaporodását a levegőcsövekben. A pollenszűrőt szintén célszerű kicserélni, mivel az eltömődött pollenszűrő nem megfelelően ereszti át a szükséges levegőmennyiséget, csökken a klíma hatásfoka, megtelepedhetnek benne a gombák és baktériumok.


A folyamat több részből áll:

o A rendszerben található hűtőközeg és olaj lefejtése.
o A rendszer feltöltése nitrogén gázzal. A 15 perces nyomáspróba alatt lehet meggyőződni arról, hogy az autóklíma rendszerben nincs szivárgás.
o 20 perces vákuum teszt, mely során kiszivattyúzzuk a rendszerből a levegőt, párát stb., valamint vizsgáljuk a rendszer gáztömörségét.
o A rendszer feltöltése hűtőközeggel és olajjal gyári értékekre. Cégünk gumiszervizünkben feltöltéskor a rendszerbe UV színezőanyagot is tesz, hogy egy jövőbeni esetleges szivárgás helyét UV lámpával könnyen meg lehessen találni.


 

Szolgáltatásaink:

Autóklíma hűtőközeggel való feltöltése
Autóklíma tisztítása, átmosása, gombátlanítása
Autóklíma javítása, sérült alkatrészek cseréje

Szakszervizünkben autó klíma ellenőrzést, feltöltést, a legkorszerűbb számítógépes rendszerű géppel az alábbi árakon vállalunk:

• Csak klíma ellenőrzés és gombátlanítás: 5.900.- Ft
Az ár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Gombátlanítás, ékszíjtárcsa, ékszíj, ventillátor, pollenszűrő ellenőrzése.

• Ellenőrzés és töltés: 10.900.- Ft
Gombátlanítás, ékszíjtárcsa, ékszíj, ventillátor ellenőrzése, vákuumteszt, nitrogénes nyomáspróba, hűtőközeg és olaj lefejtés, feltöltés.

• Pollenszűrő csere (munkadíj): ingyenes.

• Pollenszűrő (anyagár): 3.990.-tól

 


rezsiódadíjunk bruttó 5.800.- Ft

 

 

NONSTOPGUMI.HU A GUMISZERVIZ a Szentmihályi úton.


Forgalmazott márkák: Bridgestone gumiabroncs, Pirelli gumiabroncs, Michelin gumiabroncs, Firestone gumiabroncs, First Stop gumiabroncs, Kléber gumiabroncs, Matador gumiabroncs, Falken gumiabroncs, Continental gumiabroncs, Goodyear gumiabroncs, Dunlop gumiabroncs, Dayton gumiabroncs, Barum gumiabroncs, Fulda gumiabroncs

Keresett kifejezések: Újrahasznosított Profil gumiabroncsok, Újrahasznosított Fighter gumiabroncsok, Nyári gumiabroncsTéli gumiabroncsok, Nyárigumi tesztek, Téligumi tesztek