gomb
GUMISZERVIZ, TÉLIGUMI, NYÁRIGUMI
Budapest, XV., Szentmihályi út 68.
Telefon: + 36 1 307-3537 Facebook
Autógumi kereső‘
  • méret szerint
  • autómárka szerint
  • felnikereső
méret:
szélesség:
  /  
profilarány:
átmérő:
márka:     
márka:     típus:     évjárat:     évszak:


Autó típus szerint
Méret szerint


Autógumi kereső méret szerint

Autógumi kereső márka szerintFelnikereső‘Időpontfoglalás GUMI TESZT Gumiabroncsok HÓLÁNCOK - Új!

Téli gumi teszt 2012

Téligumiteszt - 14 garnitúrát vallattunk a Hungaroringen

 

Téligumiteszt 2012 - az Autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje

 

Gumiválasztásban évről évre segítenek a külföldi tesztek, mostantól pedig hazai próba is támpontot ad: 14 garnitúrát vallattunk hazai pályákon.

 

Cikk folytatása >> Autonavigator.hu

Gumiabroncs rendelés >> Nonstopgumi.hu

 

 

 

 

 

 

ADAC 2012 téligumi-teszt: 3 méretben 37 abroncs vall

 

 

Nincs nagyon jó, csak jó abroncs az ADAC idei, három méretben összesen 37 gumiszériát mérkőztető téligumi-tesztje szerint.
Noha itthon még odébb van a tél kezdete, s éppen csak az őszbe léptünk, az ADAC már mostanra elkészítette jól megszokott téligumi-tesztjét. Idén három méretben, a kisautók, az alsó-középkategóriások és a szabadidő-autók osztályának megfelelő 37 abroncsot vizsgáltak a németek. Ez évtől sokat mesélnek az abroncsokról a most bevezetésre került címkék, ám azokról leginkább az olvasható le, hogy gördülési ellenállásuk mennyire szerény, havon, jégen, netán esőben mutatott jellemzőikről pedig továbbra is csak tapasztalati úton, például a tesztekből lehet értesülni.

Cikk folytatása >> Autonavigator.hu

Gumiabroncs rendelés >> Nonstopgumi.hu

 

  


Forgalmazott márkák: Bridgestone gumiabroncs, Pirelli gumiabroncs, Michelin gumiabroncs, Firestone gumiabroncs, First Stop gumiabroncs, Kléber gumiabroncs, Matador gumiabroncs, Falken gumiabroncs, Continental gumiabroncs, Goodyear gumiabroncs, Dunlop gumiabroncs, Dayton gumiabroncs, Barum gumiabroncs, Fulda gumiabroncs

Keresett kifejezések: Újrahasznosított Profil gumiabroncsok, Újrahasznosított Fighter gumiabroncsok, Nyári gumiabroncsTéli gumiabroncsok, Nyárigumi tesztek, Téligumi tesztek